Om Juwelo

Juwelo Founders

Juwelo Founders

Vår webbshop

Silver, guld och platina må skina på egen hand, men det är först när de smyckas med skimrande ädelstenar som dessa ädelmetaller kommer helt till sin rätt.

Vår specialitet är färgade ädelstenar. Hos oss hittar du ett stort urval av högkvalitativa smycken med ädelstenar. Vi säljer juveler från hela världen, till mycket förmånliga priser.

Om Juwelo

Juwelo.se är den svenska avdelningen av Juwelo, som ägs av elumeo SE, ett börsnoterat förerag nmed huvudsäte i Tyskland. Elumeo är europaledande inom handgjorda exklusiva smycken med färgade ädelstenar, såsom smaragd, safir och topas.

Vår ledningsgrupp har mer än tjugo års erfarenhet inom ädelstens- och juvelhandel. Vårt kontaktnät är stort och brett. Det gör att vi kan erbjuda kvalitetssmycken med ädelstenar av exceptionell kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser.

handcrafted jewelry

Handcrafted by our factory in Thailand

Elumeo-gruppen bildades 2008, med huvudkontor i berlin. Vi säljer våra smycken och ädelstenar via en rad olika kanaler. Vi har i dag nätbutiker i Belgien, Frankrike, Italien, Holland, Spanien, Storbritannien och USA. Juwelo.se öppnar vintern 2016/2017.

Våra ädelstenar köps in av våra experter (du kan läsa mer om dem här). De reser jorden runt och besöker alla ädelstensmarknader för att hitta de finaste exemplaren till dig. Vi köper ofta direkt från gruvorna.

Juwelo tror mycket stark på rättvis och trygg handel. Vi handlar bara med säkra källor och är starkt emot illegala ädelstenar. Vi följer Kimberly-processen. Det innebär en garanti för att inga av våra ädelstenar finansierar krig, väpnade konflikter eller terrorism. Vi handlar heller inte med ädelstenar som påverkar miljön negativt, till exempel ädelstenar som brutits ur korall.

Vår verksamhet i Thailand

Alla våra smycken produceras av vårt team i Thailand. Vår bas i landet ligger nära Chantaburi, en centralort för ädelstenshandel sedan mer än 80 år tillbaka. Det finns bara två liknande marknadsplatser för ädelstenar i världen (Jaipur i Indien och Teofilo Otoni i Brasilien). Marknaden i Chantaburi är dock oöverträffad vad gäller utbud. Vårt sortiment har hittills innefattat mer än 500 olika sorters smycken med olika sorters färgade ädelstenar av högsta kvalitet.

Juwelos kontor och fabrik i Thailand är Chanthaburis största produktionsanläggning för smycken, med över 750 anställda på tjugo avdelningar som täcker alla aspekter av smyckesproduktionen. Vi har 130 certifierade ädelstensslipare och över 90 anställda på vår kvalitetssäkringsavdelning. Detta för att säkerställa företagets långvariga engagemang och dedikation för kvalitetsprodukter. Vi erbjuder förmånliga anställningsvillkor och har som standard att erbjuda alla anställda sjukförsäkring. Vi betalar löner över de som finns i kollektivavtal och har även upprättat ett dagis på vår campus.

Our designers in Thailand

Our designers in Thailand

Juwelos vision

Vi brinner för att producera äkta ädelstenssmycken till överkomliga priser. Våra branschexperter förhandlar mycket konkurrenskraftiga priser. Köp direkt från tillverkaren, det sparar du pengar på. Vi är stolta över att vara inbegripna i nästan alla led av smyckesproduktionen och vår direktförsäljning till kunder. I och med att vi itne har några mellanhänder så kan vi erbjuda dig mycket konkurrenskraftiga och överkomliga priser.

Oavsett om du delar vår passion för ädelstenssmycken, eller bara leta efter ett smycket att lägga till sin samling, så är det viktigt för oss att du blir nöjd med dina varor. Vi har för avsikt att göra i Sverige vad vi har gjort över Europa, att etablea starka, trygga och långvariga kundrelationer. Låt oss veta vad du tycker. Det är inte bara ord när vi säger att dina synpunkter är viktiga för oss. Kundlojalitet är allt för oss. Handla hos juwelo.se i dag!

To top